SiNi Software Topic   Attach Objects and Rebuild New Mesh lose smoothing groups
Ask questions to our staff and SiNi Software seasoned members.

  SiNi Software Forum      IgNite Sculpt    "Attach Objects" (and "Rebuild New Mesh") lose smoothing groups
"Attach Objects" (and "Rebuild New Mesh") lose smoothing groups
justin_2236
1 month ago

I have imported a very large CAD model which is separated into thousands of separate objects When i attach these by Material the model loses all smoothing groups, which is unacceptable.

When attaching within the object's standard "Edit Geometry" rollout the smoothing groups are retained.

Any way around this?

"Attach Objects" (and "Rebuild New Mesh") lose smoothing groups
user image   justin_2236
1 month ago

I have imported a very large CAD model which is separated into thousands of separate objects When i attach these by Material the model loses all smoothing groups, which is unacceptable.

When attaching within the object's standard "Edit Geometry" rollout the smoothing groups are retained.

Any way around this?

  user image   justin_2236   "Attach Objects" (and "Rebuild New Mesh") lose smoothing groups
1 month ago

I have imported a very large CAD model which is separated into thousands of separate objects When i attach these by Material the model loses all smoothing groups, which is unacceptable.

When attaching within the object's standard "Edit Geometry" rollout the smoothing groups are retained.

Any way around this?

user image
  justin_2236
3 years ago
  "Attach Objects" (and "Rebuild New Mesh") lose smoothing groups
1 month ago

I have imported a very large CAD model which is separated into thousands of separate objects When i attach these by Material the model loses all smoothing groups, which is unacceptable.

When attaching within the object's standard "Edit Geometry" rollout the smoothing groups are retained.

Any way around this?

user image
  justin_2236
3 years ago
  "Attach Objects" (and "Rebuild New Mesh") lose smoothing groups
1 month ago

I have imported a very large CAD model which is separated into thousands of separate objects When i attach these by Material the model loses all smoothing groups, which is unacceptable.

When attaching within the object's standard "Edit Geometry" rollout the smoothing groups are retained.

Any way around this?

  Reply To This Topic


Copyright © SiNi Software 2022 All rights reserved
Registration: 10001189
Autodesk Autherized developer logo
SiNi Software logo for terms and conditions
Copyright © SiNi Software 2022 All rights reserved
Registration: 10001189
Autodesk Autherized developer logo
SiNi Software logo for terms and conditions
Copyright © SiNi Software 2022 All rights reserved
Company Registration: 10001189
Autodesk Autherized developer logo
SiNi Software logo for terms and conditions
Copyright © SiNi Software 2022 All rights reserved
Company Registration No: 10001189
Autodesk Autherized developer logo
SiNi Software logo for terms and conditions
Copyright © SiNi Software 2022 All rights reserved
Company Registration No: 10001189